Turks Vertaler
Beedigde Turkse Vertalingen

Beedigde Vertalingen Nederlands - Turks en Turks - Nederlands

Beedigd Turks vertaler

Wij kunnen uw teksten,emails,brieven discreet tegen de gunstigste tarief beedigd vertalen.

Wij vertalen voor u in het Turks en Nederlands en kunnen deze bij de notaris in Kusadasi beedigen laten.

Voor het vertalen handhaven wij slechts een tarief van 15 cent per woord of circa 18,- Euro per A4 pagina. Zie prijslijst vertalingen voor verschillende soorten documenten.
Voor grotere vertalingen vanaf 30 pagina's zoals boeken, tijdschriften, vragenlijst e.d. kunnen we een prijs van 8,- Euro per pagina rekenen.
Deze prijsopgave voor de vertaling is als indicatie bedoeld, de eigenlijke prijs wordt aan hand van de moeilijkheidsgraad van de te vertalen tekst bepaald.

Nadat u de te vertalen Nederlandse of Turkse tekst per email of whatsapp aan de beedigde vertaler heeft gestuurd, kan de vertaler u exact zeggen hoeveel het vertalen van het Nederlands naar het Turks of van het Turks naar het Nederlands kost. Zodra de vertaalkosten op onze bankrekening zijn overgemaakt, maken wij voor u de vertaling en sturen u de vertaling per email of whatsapp terug.


Hermes god van welsprekendheid

Beedigde vertalingen Turks

Beedigde vertalingen kunnen slechts schriftelijk per post gedaan worden, hiervoor moeten wij het originele document bestempelen dat het naar waarheid is vertaald.
U krijgt het origineel samen met de vertaling per post terug.

Indien u in Kusadasi, Aydin, Menderes of in deze regio bent kunnen we de vertaling direkt voor oord regelen.

Tolk in Turkije - Contact met beedigd vertaler Turks - ^ Turks vertalen